1717 COL-LECTA LLUITA CONTRA EL CÁNCER

L’Associació Contra el Càncer de Mislata celebra la seua col·lecta anual.

L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER DE MISLATA CELEBRA LA SEUA COL·LECTA ANUAL.

La Junta Local de l’Associació contra el Càncer de Mislata va celebrar el passat dissabte 13 de Maig la seua tradicional col·lecta en la nostra localitat. Des de primera hora del matí, les voluntàries de la junta local de Mislata instal·laren una quinzena de taules en diferents punts de la població, des dels quals van arreplegar les donacions dels veïns per a la lluita contra el càncer.

est-0100-redimensionarest-0101-redimensionarest-0102-redimensionar

Com cada any, les falles de Mislata col·laboren amb l’associació per a sumar més efectius en la col·lecta i poder recaptar en les tradicionals vidrioles més donacions. I així en cada una de les taules, a més de les voluntàries de l’associació, estaven els president i les falleres major de cadascuna de les comissions falleres locals.

Les nostres falleres majors, Noemi Anguita i Noemi Garcia, participaren activament acompanyades del nostre president infantil David Cabañero i del president Jose Ignacio Olmeda, tots quatre acompanyats per la directiva de l’agrupació i components de la comissió.

La presidenta de l’associació va visitar personalment, una a una totes les taules per agrair-los a tots la seua dedicació en este dia tan assenyalat, i va obsequiar als voluntaris amb una insígnia commemorativa, destacant el compromís de les falles i la ciutadania en aquesta labor social tan important, com ho es la lluita contra el càncer, un mal, per desgràcia conegut per molts de primera mà.

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.