0799 JUNTA ELECCIÓ PRESIDENT 2019

El divendres 13 d’Abril es va reunir la comissió de la falla Lepanto – En Joan d’Àustria en Junta General Extraordinària; una vegada aprovats els resultats econòmics del passat exercici es va donar pas a la elecció del president per a l’exercici vinent, sent reelegit, sense cap oposició, En JOSE IGNACIO OLMEDA i OLMEDA, president de la comissió per a l’exercici 2018-2019.

El nostre president JOSE IGNACIO ha manifestat que està preparat per a posar-se “mans a l’obra” i treballar novament en benefici de la nostra falla, així com convoca a tota la comissió per a que qui vullga col·laborar en pro de la falla li ho comunique i així puga nomenar la nova junta directiva que l’acompanyarà durant el vinent exercici. JOSE IGNACIO destaca el gran orgull que suposa ser president de la falla: “Espere continuar les mateixes pautes de treball, col·laboració i convivència, uns principis respectats per mi i per tot el meu cos de treball des del primer moment.”

Jose Ignacio Olmeda I Olmeda te 53 anys en possessió de d’insígnia d’or amb Felles de Llorer de JCF de Valencia, treballa de relacion publiques comercials en València. Es faller des de l’any 1993. I encara que fa relativament poc temps con a directiu pero a demostrat que porta l’esperit faller al cos. Ha ostentat diversos càrrecs en la nostra comissió, entre ells i el més recent, president del passats exercicis 2016 – 2017 i 2018.

Vem en Jose Ignacio a un home content d’assumir novament la presidència i de segur que, com ja va fer durant el passat exercici, aportarà nous projectes i com no, un impuls al món faller. Des del gabinet de premsa de la falla li desitgem la millor de les sorts i li donem la enhorabona pel treball que du a terme.

DIRECTIVA 2019