0879 BETLEM COMISSIÓ

24301036_1954764528180489_2384017373594397774_n

La ciutadania de Mislata compta amb una infinitat d’activitats d’oci per a viure amb intensitat la màgia d’estes pròximes dates nadalenques. I una de les cites que mai falten a Mislata per Nadal són ELS BETLEMS que munten cada any amb molt esforç les comissions falleres.

Durant més de dos setmanes, nou dels onze casals de Mislata obrin les seues portes totes les vesprades per a mostrar als veïns les seues tradicionals o innovadores creacions nadalenques en forma de Betlem. De tots ells, el que major expectació ha alçat ha sigut un any més el que han exposat els fallers i falleres de Creu i Mislata, un espectacular treball que els ha permès tornar a guanyar el primer premi de Junta Central Fallera i de l’Agrupació de Falles de Mislata en la modalitat de Betlem Tradicional.

Però el de la Creu no és l’únic betlem que s’ha portat premi. El de la falla Lepanto D. Juan de Austria a participat en el de betlems tradicionals, el jurat, format per Diana Montesinos, de la falla Els Doctors, i Juanjo Serrano, de l’Asociación de Belenistas de València, van realitzar el divendres una visita a tots els casals acompanyats pel president de l’Agrupació.

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.