0277 NOU D’OCTUBRE

La ciutadania de Mislata s’ha bolcat un any més en la celebració del Dia de la Comunitat del 9 d’octubre, amb una processó cívica de la Reial Senyera a què han acompanyada per nombrosos veïns de la localitat. La comitiva ha eixit a les dotze del migdia de les portes de l’Ajuntament, en la Plaça de la Constitució, per a dirigir-se a l’emblemàtic Hort de Sendra, lloc habitual d’esta clàssica celebració. Abans d’iniciar la processó, el Grup de Danses de Mislata ha realitzat una dansà en la plaça just abans del tir de les salves a la Senyera i de que el tabal i la dolçaina iniciaren el recorregut. La processó, organitzada per l’Agrupació Falles Mislata, l’obrien les cases regionals, associacions culturals i a continuació els presidents i falleres majors de les onze comissions de la ciutat, que custodiaven la Senyera junt amb els directius de l’Agrupació.

Els representants de la nostra comissió la fallera major infantil Raquel Juan Correa i Marta Tevar Lara fallera major acompanyades pel president Mariano Sanchez Lorenzo.

Darrere d’ells han desfilat els membres de la Corporació Municipal, després d’ells la banda de música del CIM i els representants de les entitats veïnals i la resta de ciutadans que han volgut sumar-se a esta celebració del 9 d’octubre. Una vegada en l’Hort de Sendra, s’ha celebrat l’homenatge a la Senyera, després en CIM de Mislata interprete l’Himne Regional i Marxa Real finalitzant amb el tir de focs artificials que servix de colofó a la celebració del Dia de Comunitat Valenciana.

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.