0282 ACOMIADAMENT

Un berenar molt especial va reunir ahir a la vesprada a tot la família fallera. Emoció continguda, llàgrimes, agraïments, molts records i alguns nervis. Julia Prieto i Jose Ramon es van despedir d’un any de somni. Han sigut mesos increïbles i hui és un dia de despedida però no vull que siga trist. És una ocasió magnífica per a donar les gràcies a tot el món. Acumuleu molt cansament, és veritat, però el balanç al final és tremendament positiu. Ens han passat coses que no oblidarem mai. Açò cal disfrutar-ho al màxim perquè només passa una vegada en la vida i eixe és el meu consell per a la nova fallera major infantil Julia. Pares, tios, germans, molts familiars van acompanyar als màxims representants en un moment «molt emotiu perquè sabem que açò està arribant al final i han volgut estar tots ací.

Es visiona un vídeo d’estos moments viscuts. El president José Ignacio i la fallera major Paula Olmeda, van tindre paraules de amb molt sentiment de les vivències amb ells «Esta nit ha de ser d’alegria i no de acomiadament. És la finalització d’un regnat que heu portat amb total dignidad», van destacar Jose Ignacio i Paula. Tampoc va voler oblidar-se dels pares, «los artífexs que hui estigueu ací, els que han fet possible el vostre som». Per a la comissió també va ser un acomiadament. «Este és el final a tot un exercici de treball i vivències però també és una nit de molts records, d’enguany, per descomptat, i dels quatre he viscut com a màxims representants de la comissió.

 Les falleres majors com a colofo final van descobrir el quadro que les acredita com ja part de la història d’esta comissió i van rebre emotius aplaudiments de familiars, amics i representants de l’Agrupacio Falles Mislata que ahir van rendir homenatge a les seues màximes representants de la comissió Lepanto En Joan d’Àustria.

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.