0283 PETICIO NOMBRAMENT, DE RAQUEL I MARTA FALLERES MAJORS.

El dissabte dia 14 de Setembre, i amb la calor que ens acompanya a les 18 hores s’ha realitzat la Petició de les nostres Falleres Majors per al 2020, des del Casal de la nostra Falla eixim una delegació de la junta directiva encapçalada pel nostre president Mariano Sanchez i Lorenzo va complir amb la tradició d’acudir a la casa de les candidates per a sol·licitar-los que siguen les nostres màximes representants de la comissió acompanyats amb les notes del tabal i dolçaina.

En primer lloc passem la comitiva a arreplegar per sa casa de la fallera major infantil Raquel Juan i Correa per a prosseguir la cercavila per els carrer de Mislata al casal faller on es realitze l’acte de petició i nomenamet com fallera major infantil.

Raquel va estar rodejada de nombrosos fallers, amics i familiars que no van voler perdre’s el primer acte de la nostra nova Fallera Major Infantil. El secretari de la comissió Luis Rubio va llegir el pergamí que l’acredita com a Fallera Major Infantil, mentrestant Irene, no perdia detall del que estava passant, d’esta manera, es convertix en la FMI 2020.

 

 

 

A continuació sobre les 21 hores amb les notes del tabal i dolçaina s’inici la cercavila per a realitzar l’acte de la Petició de la Fallera Major per al 2020 eixim a una delegació de la junta directiva encapçalada pel nostre president Mariano Sanchez i Lorenzo acompanyats de Raquel fallera major infantil a casa de Marta Tevar i Lara per a realitzar l’acte de la Petició com a fallera Major per al 2020, a continuació ens desplacem al casal faller per a sopar i prosseguir amb l’acte on el secretari de la comissió Luis Rubio va llegir el pergamí que l’acredita com a Fallera Major, mentrestant Marta, no perdia detall del que estava passant, d’esta manera, es convertix en la FM 2020. Conclòs l’acte protocol·lari, es va brindar per les falleres Majors amb els familiars, amics i invitats que es van congregar. Felicitats Raquel  i Marta i què disfrutes del teu any.

 

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.