1721 ACTE DE COMMEMORACIÓ DELS PREMIS REBUTS DE L´EXERCICI 2017

26

La comisión Lepanto – En Juan d’Àustria, enguany esta molt orgullosa dels premis aconseguits, la comissió infantil va obtindre merescut 4t premi de la secció desé quinta amb el monument «En el Bioparc» obra del artista faller Jose Manuel Felip, el premi el recogió la Fallera Infantil Noemi Anguita i el president infantil David Cabañero acompanyats els xiquets i ñiñas de la comissió i el tabal i dolçaina.

En la comissió major ha obtingut els següents premis, 3r de la secció SESTA C, 2n enginy i gràcia i el 1r al millor ninot de la seua secció, amb el monument molt atrevit «El màs al revés. Mon paral-lel» obra de l’artista faller Jose Manuel Felip, els premis van ser arreplegats per la fallera major Noemi Garcia i el president Jose Ignacio acompanyat pels components de la comissió i la banda de música.

Enguany és molt especial per al món de les falles de Valencia per ser el primer any en què les festes fallers estan considerades com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Amb estos premis, José Manuel Felip aconseguix un reconeixement per part de la comissió i es consolida com un referent entre els artistes de falles infantils i grans per a la nostra comissió, després d’una àmplia trajectòria que inclou tots els premis aconseguits en 2017.

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.