1766 CAMPIONAT DE FUTBOLÍ

16831936_1793392567651020_9153317317295211629_n
Les Falles de 2017 ja han entrat en els dies més frenètics de l’any i les comissions estan en constant moviment per a organitzar actes en què poder disfrutar de la tradicional «germanor fallera». Este és el cas del clàssic Campionat de futbolí de la Falla Sud, que cada any reunix en el seu casal a centenars de fallers i falleres de Mislata. La cita estava prevista inicialment per al dia 11 de febrer, però les inclemencias meteorológicas van obligar a retardar-la una setmana.
El campionat de futbolí de la Falla Sud va estar en marxa tot el dia.
Al matí es va disputar el campionat infantil i a la vesprada el dels majors, amb unes 40 parelles participants en l’un i l’altre. La inscripció, donava dret als participants a jugar les partides, però també a disfrutar de la beguda i els aperitius que es van servir durant tota la vesprada, a més del sopar -els fallers van cuinar una truita de creïlla gegant- i la posterior disc-mòbil.
A més de les partides de futbolí, la jornada va incloure també activitats i castells unflables per als més menuts. I després de l’èxit de l’any passat, l’organització va repetir el «Mercadillo curioso», com el criden en la Falla Sud. En el mercat ambulant van vendre productes donats pels comerços de la ciutat a preus molt competitius.

campeonato-de-futbolin-falla-del-sur-5

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.