1773 EXALTACIÓ FALLERES MAJORS I CORT

La vesprada del diumenge 22 de gener 2017, la sala Forsañ de Massanassa es va vestir amb les seues millors gales amb motiu de la solemne exaltació de les Falleres Majors 2017 de falla Lepanto i En Joan d’Àustria.

l’acte s’inici donant començament l’acte de l’exaltació amb l’entrada de l’estendard de la nostra comissió infantil, a continuació es va procedir a accedir a l’escenari Carla Romero Fallera Major Infantil del 2016 acompanyada pel President Infantil David Cabañero. A continuació als sons de la música valenciana rebèrem en l’escenari a la Fallera Major Infantil del 2017 Noemi Anguita, chiqueta valenciana que es convertia en l’autentica protagonista de la nit.

Després disfrutarem de l’excel·lent musical interpretat pels components de la comissió, l’acte s’inici donant començament l’acte de l’exaltació amb l’entrada de l’estendard de la nostra comissió, a continuació es va procedir a accedir a l’escenari Maria Olmeda Fallera Major del 2016 acompanyada pel President Jose Ignacio Olmeda.

A continuació als sons de la música valenciana rebèrem en l’escenari a la Fallera Major del 2017 Noemi Garcia, l’alegria, l’emoció, la il·lusió d’un somni era l’expressió i la bellesa de la senyoreta valenciana que es convertia en l’autentica protagonista de la nit.

Jose Ignacio Olmeda va agraïr a totes les falles de l’agrupació, entitats i Associacions l’assistència. Als fallers de la comissió donar-los les gràcies a l’esforç de tots i cada un d’ells, feu que la falla Lepanto i En Joan d’Àustria siga un referent en el món de la Falles, finalitzant amb el cant de l’Himne Regional que va posar el punt final a l’acte.

 

 

11

 

 

1

 

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.