1724 HOMENATGE A LA MARE DE DÉU DELS ÁNGELS i SANT JOSEP.

111

Les comissions van complir amb la tradició de rebre homenatge la patrona de la ciutat, la Mare de Déu dels Ángeles, i a Sant Josep, en el dia de la seua festivitat. Milers de fallers i falleres van desfilar pels carrers del centre de la ciutat lluint les seues millors gales, davant d’una gran quantitat de veïns que van aprofitar el matí festiu per a disfrutar del millor ambient faller i contemplar la varietat i vistositat dels trages regionals valencians.

Des de les onze i mitja del matí, molts mislateros i mislateras es van donar cita en l’avinguda Gregorio Gea i en la plaça de la Constitució per a veure desfilar a les falles de forma conjunta. Després de participar el dia 17 en l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats de València, ahir tocava rendir tribut a la patrona de la localitat, la Mare de Déu dels Ángeles, i a Sant Josep. Esta tradicional cita fallera, organitzada per l’Agrupació Falles Mislata, és la màxima expressió de la devoció que senten els fallers de Mislata per la seua patrona.

Una a una, totes les comissions van anar a la plaça de la Constitució, presidits per les seues falleres majors i presidents. Una vegada allí, eren rebuts primer pel president de l’Agrupació, als peus de la imatge de la patrona i de Sant Josep.

Gabinet de premsa: Rafael Galvez i Casas – Antonio Sanchis i Navarro.